Velkommen til Barnematbyen

Vi gir foreldre støtte til å ta gode og informerte matvalg for seg selv og sine barn.

Jeg heter Maja


Jeg er er grunnlegger og daglig leder av Barnematbyen.

Mitt store mål er å endre matmiljøet til det bedre slik at flere barn får muligheten til å vokse opp friske. På instagram deler jeg ernæringskunnskap slik at flere foreldre kan ta informerte valg på butikken.

 

Les mer på Instagram

Slik ble Barnematbyen til

Det hele startet med instagramkontoen @ernaeringsmamma der jeg (Maja Skogstad) delte ernæringskunnskap over mange år. Gjennom samtaler med hundrevis av foreldre opplevde jeg at det er stor forskjell på hvilke råd småbarnsforeldre får og at ernæringsinformasjonen som gis ofte ikke er god nok. 

Foreldre får ofte lite støtte når de ønsker å ta gode matvalg og opplever et enormt sukkerpress når de får barn - til tross for at kostholdet er en viktig faktor i å forebygge livsstilssykdommer. Mange foreldre opplever også at kostholdet i barnehagen og skole ikke matcher matvanene de ønsker for barna sine. 


For å kunne hjelpe flere og jobbe med dette på heltid opprettet jeg Barnematbyen i 2021. Målet er at flere barn skal få vokse opp i friske kropper og at det skal bli lettere for foreldre å skape gode matvaner. Idag er vi totalt fem ernæringseksperter og vi har 1700 medlemmer. 

Få tips på Instagram

Ønsker du å bli medlem?

Skriv deg på venteliste her så får du beskjed neste gang vi åpner.

Dette er gjengen i Barnematbyen

I Barnematbyen jobber det fem ernæringseksperter som brenner for å hjelpe deg til å ta gode og informerte matvalg for deg selv og dine barn.

Maja Skogstad

Daglig leder, Master i samfunnsernæring

Ida Tonning Røiseth

Konsulent, Master i samfunnsernæring

Susann Stave

Prosjektleder, Master i samfunnsernæring

Sandra Brastein

Konsulent, Bachelor i samfunnsernæring, master human ernæring

Linn Spets

Konsulent, Master i samfunnsernæring